Melt butter in a large stock pot over medium heat. Add garlic and let sizzle for about 30 seconds. Season with red pepper flakes and lemon zest, stirring for about 45 seconds.
Quickly pour in wine into the pan and season with black pepper. Bring sauce to a boil, stir in mussels, and cover immediately. Shake pot and let boil for 1 minute.
Stir mussels, replace cover, and let boil for 2 more minutes. The shells will begin to open. Stir in parsley, cover pot, and cook until all shells are open, 1 to 3 minutes.
Vivre en conscience, donner un sens à sa vie, revenir à l'essentiel, poser les actions en adéquation avec qui l'on est, nous permet de mieux vivre. J'accompagne les particuliers et pro, dans le cadre privé ou professionnel sur le chemin d'évolution, changements, transformation, pour vibrer en harmonie et gagner en énergie vitale.
J'œuvre au service de la beauté, l'amour et la santé naturelle.
Harmonieusement,
Antonia
Photographe, Coach holistique, Professeure de Yoga